Aplicant tècniques SEO

Tecniques seo

Últimament m’he tornat a dedicar a l’administració de diferents webs. Un dels apartats més difícils és posicionar una web dins un cercador a Internet.

Degut a la necessitat de posicionar correctament les webs, he hagut d’aplicar algunes de les tècniques conegudes com SEO (Search Engine Optimization).

Aquestes tècniques són perilloses si no s’utilitzen amb compte, ni a Google, ni a Yahoo, ni a Live! ni a ningun cercador actual, li agrada que l’intenten enganyar, per tant totes aquestes tècniques han de ser com el nom indica, d’Optimització.

Codi Html net, seguint els estàndards, enllaços entrants de webs del tema, descripcions correctes i encara que cada vegada menys important, paraules clau relacionades.

Si voleu alguns consells per tal de millorar el volum de visites, ho resumiria en 3: Contingut original, utilitzar codi web net i lleuger, i Paciència, molta.

Els Robots web, també coneguts com web-crawlers o web-spiders són els encarregats de rastrejar Internet amb l’objectiu de tindre constància dels enllaços entre pàgines i contingut d’aquestes per tal d’oferir resultats actualitzats. No hi ha un temps predefinit entre visita i visita, però si és una pàgina nova sol ser prou alt, estem parlant de varies setmanes.. A mesura que la pàgina va guanyant popularitat i els cercadors la veuen com “de confiança” aquest període entre visita i visita anirà disminuint, fet que propiciarà que els continguts estiguen més actualitzats en els resultats que puga mostrar el cercador.

Per a Google en concret, existeix una ferramenta, google webmaster tools des d’on podem analitzar els arxius sitemap.xml ( una espècie de mapa del web al qual li donem accés a Google (també vàlid per a altres cercadors) per tal que puga tindre accés assegurat a totes les pagines encara que no estiguen enllaçades) o robots.txt ( l’arxiu que estableix als robots web on pot i on no pot, i qui pot i qui no rastrejar les diferents parts d’una web ) i ens avisa si hi ha errors o ens dona consells, entre altres.. Combinat amb el google analytics fan la parella perfecta per tal d’Optimitzar correctament el nostre web.

Per últim, ací van les 3 webs que estic posicionat, el disseny de les últimes dos ha sigut molt ràpid (tan sols fetes en 2 dies) i han sigut creades per tal de posicionar a llarg plaç la primera. Espere que al posar-les ací accelere el procés de aparició de les 2 últimes als resultats de Google:

Que vos pareixen? s’accepten critiques.

3 Comments »

 1. admin Said,

  novembre 23, 2008 @ 2:30 am

  Comentar que google ha tardat menys de 10 minuts a reindexar ferrervicent.com i actualitzar el seu registre amb esta nova entrada. Tot aço degut a l’optimització també realitzada al blog, l’enviament dels sitemaps i feeds rss..

 2. Vicent Said,

  novembre 23, 2008 @ 8:59 pm

  A les poques hores, s’ha indexat un dels dos dominis, encara que no està disponible la copia a la catxé de google encara..

 3. duplicacion dvd Said,

  març 23, 2009 @ 2:00 pm

  google esta teniendo problemas, no sorprende errores a cada rato…

Feu un comentari