Elecció d’un Ultraportatil

Ara que venen èpoques de compres un dels grans super-vendes serà sense dubte els Ultraportatils, en anglès també coneguts com UMPC (Ultra Mobile PC).

asus-eee

A l’economist acabe podeu trobar un interessant article que ens fa la reflexió perquè comprar més capacitat, més rendiment, pantalles més grans, més prestacions.. Si en realitat per a la majoria d’usuaris els sobraria una configuració més austera.

L’ASUS eee 701 per exemple, amb la seua pantalla de 7″, per a molts, xicoteta, el disc dur d’estat sòlid de 8gb, per a molts, poc d’espai, però en conjunt, d’excel·lent qualitat/preu (per baix dels 200€).

Val la pena pagar la diferència per un Miniportatil amb rendiment i característiques superiors? Jo de moment amb el wifi del mòbil m’apanye.

2 Comments »

 1. Òscar (Toronto) Said,

  març 27, 2010 @ 12:35 am

  M’ha cridat l’atenció l’article perquè tinc el meu portàtil ja morint-se i estic pensant en comprar-ne un de nou.
  Crec que optaré per un estàndar i res de netbooks…
  per cert, l’article no és accessible si no estàs subscrit XD

 2. ferrervicent Said,

  març 27, 2010 @ 2:17 am

  Una pena, en el seu día era d’accés lliure.

  Jo estic també pensant en comprar un portàtil, si vols bones prestacions a bon preu els Dell Studio están molt bé, he estat a punt de comprar-lo, pero de moment m’estic esperant per si la nova edició del MacbookPro d’Apple val la pena… ixirà dintre de poc.

  Per cert, Estás per Vigo?

  Salut Boss

Feu un comentari