Blogs i missatgeria instantànea

Aquest missatge el envie desde el gnome-blog, està bé, es per a enviar entrades facilment, les seues funcionalitats no son molt sorprenents pero està prou be, ara despres probare el blogtk avore com va, ja que te un millor aspecte.

Per als mandrivers, podeu instalar aquestos 2 paquets mitjançant urpmi.

Altra cosa que m’agradaria comentar, es que per fi he conseguit soport per a audio i video en la xarxa messenger baix linux, el client es es amsn, en la seua versió cvs, (la 0.95) per lo que me ha tocat compilarla, pero el seu funcionament es molt bò, i de moment he pogut vore que acepta perfectament la funcio de “nudge” (comentar que no hi ha limit) i amb pisarra no he conseguit que els clients windows vejen el dibuix, com a novetats, destacar ssl per a la autentificació, que millora mooolt notablement la seguretat (avans el trafic anava en text plà), amés te multitud de plugins que milloren cada dia. es una alternativa al ja mort gaim-vv, proximament el nou kopete tindrá suport video i audio p2p i el nou gaim s’espera que també.

Podeu baixar-vos el amsn 0.95 desde la web de sourceforge.net

Si és la versió cvs haureu de compilarla, ja que el que vos baixeu és el codi font, compilar es tan fàcil com extraure l’amsn a un directori i amb drets de root fer un ./configure, un make, un install, i un make install, (crec que hi ha una forma mes rapida encara, pero no recorde com era).

Que el disfruteu, ah i salutacions al lammer perque ara que li he dit que ja podra tindre videoconferencia desde linux amb la xarxa messenger, crec que tornarà a gastar el pinguí, (encara que jo se que se pasa per la posibilitat de fer zumbidos infinits XD )

PD: (perdona lammer per el exploit del firefox 1.5, que tel dixà un poket penjat XD, no creia que un lammer com cauria en això, te pase el codi i tot i va i tu el obris despres de vorelo XD, apren javascript que te serà util!!)

Salutacions, que ja feia moolt de temps que no gastava el blog 😉

6 Comments »

 1. Anonymous Said,

  desembre 10, 2005 @ 12:40 pm

  cuanta gent tescriu no??? ya me diaras on esta el interes public ok?

 2. ferrervicent Said,

  desembre 10, 2005 @ 12:43 pm

  el interes està ahi, atra cosa es que la gent no se interese

 3. Anonymous Said,

  desembre 18, 2005 @ 7:02 pm

  a ki dius lammer despres de pasarte 3 minuts enviant zumbidos sense parar?
  i si eres feliç pensant k el “teu” exploit del firefox va funcionar, no te vaig a llevar la ilusio 😉
  wno, k teu pases b molestant a la gent… -_-

 4. ferrervicent Said,

  desembre 18, 2005 @ 8:13 pm

  be, lammer be, te ho has currat, xo mentre seguisques gastant windows seras un lammeruzo, el dia ke tornes al pinguino me pensaré el dir-te lammer.

  Ah, i sta clar ke el exploit no era meu, o esque coneixes a algu que faça exploits? ixos son cracks, si sabera com fer un exploit de qualsevol vulnerabilitat segur que ja stava fet i x tant era una tonteria.
  wenu dew, i espere que els teus proxims comentaris siguen mes productius.

  (ara en lo del amsn-cvs no tens escusa pa no gastar linux eh? )
  au

 5. eSputnik Said,

  desembre 28, 2005 @ 4:53 pm

  llevan ya tiempo con esta version, antes en fase beta y funcionaba bastabte bien sobre mac, lastima que en españa este tan extendido el Moco$oft messenger.

 6. Anonymous Said,

  febrer 2, 2006 @ 7:21 pm

  no se lo k dirte pero te ua currat

Feu un comentari