“Linux in the park”, Toronto 2006

Ahir vaig anar al “Linux in the park, l’organitza el grup de usuaris de linux de toronto, es va celebrar al “Bickford park”, i com es costum en eixe park estaven jugant a beisbol ..(i per tant estavem a un costat) i com es costum també, estava ple de gent amb gossos.. tinguerem el factor beisbol i el factor gossos en contra, i esque..
Linux in the park

…hi havia gossos que no els agradava el tux unflable i que li lladraven (serien de hasenfroch).. Encara i tot va estar molt bé.
Bickford park es un parc prop de Christie park, i està bé perque esta propet de la parada de metro del mateix nom. En ple “Korea Town”. Vaig anar amb un amic i vam estar quasi una hora per anar (autobus num. 35 fins a Jane, i de l’estacio de Jane el Subway fins a Christie).. pero tampoc es res comparat en la hora que em pase cada dia per a anar i tornar del KGIC (escola) a casa.. (bus numero 84 fins a l’estacio de Sheppard i metro fins a Eglinton)…

Caminet

No vos queixareu que li he ficat horta i tot a toronto 😀

Van ser desde les 2 fins a les 6 i encara que en un principi pareixia que el dia eixiria mal (tots els informatius ho dien, ja que ací les notícies son basicament quin temps farà) al final va eixir un bon dia. Vaig estar parlant en bastants linuxers i vaig vore que encara que parega que en América van mes avançats que a Europa en questions de software lliure, crec que estem bastant a la altura.De pas vaig practicar un poquet mes d’Angles.

tux

La gent va ensenyar algunes curiositats en els portatils, com un entorn “grafic” en mode text. I vaig poder comprovar que en cuant a tecnologia/preu si estan mes avan(c)ats vegent quins maquinots de portatils que duien…Que si MacBooks pro, que si IBM-Lenovo amb pes ploma……

Despres (5:45) es va projectar dins del LinuxCaffe un documental de la BBC Sobre el software lliure.. pero me’n vaig anar al cuart d’hora perque m’estava aburrint un poquet…

Per cert, em donaren 2 numeros de Linux Journal gratis, un de ells de el mes que ve, (revista que val 6 dollars aci) i dos caixes buides del wrt54g i del wrt54gl, i direu… BUIDES? si, esque un de els que estaven alli crec que havia montat un ISP en Toronto que ademes del internet oferia acces a la wifi gegant que havia montat per el centre (supose).. i com no, el famós wrt54g fa de AP.. pero com supose que ho montara tot en caixes estanques va repartir caixes.. A mi realment em venen bastant be, en primer lloc perque per a qualsevol montatge electronic no va mai mal una caixa, i si es de la qualitat de la de un router millor, (ho dic perque a vegades m’ha tocat pagar per caixes de plastic per a montatges infinitament pijors que aquesta) i per segona i mes important perque el router de ma casa es un BSFR41 (alomillor alguna lletra esta mal) de linksys tambe i com no….

Vaig arreplegar

patetes de la caixa acoplen (com en la foto) per el que sempre puc ficar dins un switch de estos sense marca que son super enanos i gastar la caixa Linksys per a acoplarlo al meu router..

e ha tocat pagar per caixes de plastic per a montatges infinitament pitjors que aquesta) i per segona i mes important perque el router de ma casa es un BSFR41 de linksys tambe i com no, les patetes de la caixa acoplen (com en la foto) per el que sempre puc ficar dins un switch de estos sense marca que son super enanos i gastar la caixa Linksys per a acoplarlo al meu router..

3 Comments »

 1. Xavi Said,

  agost 28, 2006 @ 10:36 pm

  Cosa curiosa això de linux in the park, ve veig que no perds la frikura encara que estigues a Canadà. Jo seguisc amb un Linux que no em va bé, segurament reinstalaré i tornaré a configurar-ho tot per tercera volta aquest mes.

  Hej da!

 2. Òscar Said,

  setembre 2, 2006 @ 11:28 pm

  Ei Vicent. Ja s’ha acabat el viatge de Canadà, eee, es pot comprovar que ja estem a casa perquè ja podem escriure accents oberts.
  Bé, jo m’ho he passat molt bé, i espere poder anar l’any que ve també, a Toronto o altre lloc.
  Però abans d’això , tornarem a quedar tots a València ee, i com no, a algun concert o trobada.
  Per cert, aquesta web és molt bona, espere que seguisca endavant. (lameua ja fa molt temps que deixà de ser “passable” i ara és una merda, crec que no es mereix ni estar en red jeje.
  AH, i jo sóc l’amic que nomena al text, jaja, isc i tot, que qualitat jeje .

  Bé,haig de dir que continuaré visitant aquest blog a sovint.
  Vinga, un salut al creador i mantenidor Vicent

  Òscar

 3. Javi Said,

  setembre 15, 2006 @ 1:30 pm

  Bueno, es una pagina un poc pikda xo sta intresant…

Feu un comentari