MINIJUEGOS, Experiment efecte papallona.

Busques una pàgina de jocs en flash?
O prefereixes llegir l’article.. ? sobre l’efecte Minijuegos?

De totes formes ací vos deixe un dels millors minijocs. El del super mario.

El joc inclou banda sonora i prou nivells. Podeu trobar altres jocs de mario clicant ací.


—————————-

16 dies després de publicar el post sobre l’efecte minijuegos les dades ho expliquen tot:

minijuegos2.png

Aquestes són les principals paraules per les que la gent entra al blog, Com podeu observar la búsqueda de minijuegos, la famos pàgina de minijocs ha asolit un total de 358 visites úniques, unes 582 impresions de pàgina i minijuegos.com 133 visites úniques i 223 impresions.. Mini Juegos està en tercera posició..

De totes formes aprofitare per utilitzar el motor d’anàlisi d’estadistiques de google, google analítics, per a traure més informació interessant.

Desde quin proveidor d’internet venen les visites? Creuaré les dades de la paraula clau “minijuegos” i les de origen de la xarxa.

minijuegos22.png

Interessant.. Com era lògic més de la meitat venen de telefònica.. pero.. i eixe 10,48% de visites que provenen de la XTEC? la xarxa telemàtica educativa de catalunya.. ? Tampoc és tan extrany que a les aules de les escoles es busque minijuegos.. 😀 aquesta activitat sol ocupar la major part del temps en molts casos…

Percert.. comentar que Metrored per les averiguacions que he fet, és el proveidor on estan els servidors de la generalitat, ja que a valència les conexions adsl de les escoles i instituts el que fan verdaderament es de clients de una xarxa privada virtual (vpn) cap als servidors de la generalitat allotjats al housing de Metrored, desde el qual es fa la eixida a internet…

Podria estar molt de temps més donant dades sobre navegadors, velocitats de conexió, sistema operatiu.. tot això ho permet google analytics (i no es tant per a fer-li publicitat gratuita a google, sino perque verdaderament aquest servei gratuït està molt bé per als webmestres i a gent que vulga millorar el màrqueting a internet de la seua web)..

Un ultim apunt: la localització dels aficionats a la web de minijocs:

minijuegos234.png

Proveu-ho a la vostra web, hi ha coses curioses com podeu vore..

EDITE: 1/04/07 l’efecte minijuegos continua.. he arribat a la sisena posició al buscar minjuegos en castellà al google.. I mantinc la primera posició al buscar en català.

1 comentari »

  1. Cogiendo Caracoles Said,

    gener 16, 2007 @ 7:31 pm

    Hola. ¡Felicidades por tu blog, es realmente bueno! Estábamos copiando y pegando este texto en los comentarios de otros blogs, felicitándoles por sus bitácoras y diciéndoles lo buenas que eran para que a cambio nos votaran en el concurso del 20 Minutos. Pero… ¡*****… que el tuyo es bueno de verdad! ¡que no hace falta ni que te mintamos. Así que si nos quieres votar de **** ***. Viendo el rollo que llevas en tu blog seguro que el nuestro te gusta. Puedes votarnos directamente (a ser posible en humor) y acertarás en tu decisión pero si además de votarnos nos quieres visitar estamos en http://www.cogiendocaracoles .com

Feu un comentari