Renovació del disseny | Taller 1: “Feeds” RSS

Com haureu notat, he fet alguns canvis en el disseny.
La base en el fons es la mateixa pero he modificat manualment alguns aspectes de la fulla css i ademes he personalitzat el menu superior amb el Gimp i li he donat un nom més original al blog:

Carta de navegació

———————–
En aquesta entrada explicaré Que heu de fer si voleu llegir el meu blog automaticament quan jo posteje, i sense menejar-vos del vostre escriptori o programa de lectura de noticies.

He afegit el soport ple de Rss i Atom, per a qui no apigau que és vos he deixat els links de la wikipedia, però vos explique, Aquestos “feeds” (s’anomenen així) condueixen a una pàgina rss o atom, que s’actualitza continuament amb les novetats, si agregueu al vostre Lector de notícies preferit els meus “feeds” rss o atom (son 2 tecnologies diferents, pero la base es la mateixa) el vostre lector de noticies buscarà per vosaltres si he actualitzat o no i vos avisarà cuan jo actualitze.

-Aquells que gasteu windows :/, podeu gastar el navegador firefox (que soporta rss) asoles o si ho preferiu conjuntament amb la extensió fizzle

Si encara gasteu Internet Explorer, vos recomane plenament que proveu firefox, i voreu com vos convenç. Voleu una internet sense pop-ups ni spyware’s? Abandoneu Internet Explorer.

-Si gasteu linux, que vos vaig a dir!, Teniu una grandisima quantitat de ferramentes per a la lectura de noticies com per exemple Akregator si gasteu Kde. O si voleu també podeu usar firefox asoles, la ventatja de un navegador multiplataforma 🙂

I si gasteu mac (com el meu amic el “macoso” :P) teniu add-ons per al navegador Safari (si gasteu la versio panther o inferior del MACosX ) pero si gasteu la versió del MACosX Tiger no vos fan falta, ja que el Propi Safari llig rss. L’aspecte de el feed atom desde un mac seria així:

Done les gràcies al meu amic “macoso” per ferme de asesor sobre macosX i pasar-me la imatge de com es veu en mac.

De totes formes per a mac també podeu gastar programes com RSSowl , que basat en java i ademés és programari lliure.

——————

Una vegada Tingueu el vostre Lector de notícies sols teniu que buscar la opcio de agregar font Rss o Atom

I a continuació introduir la direcció que vos duu al fer click en qualsevol de les 2 icones seguents:

Atom Feed

No hi ha comentaris »

  1. lorena Said,

    gener 3, 2007 @ 7:27 pm

    aquet lloc tendria k tenir imaganes de tallers mirar desde azona estaria millor

Feu un comentari