Solucions del concurs publicades

Ja s’han publicat les solucions completes al les 12 proves que formaven part del concurs de criptografia de la SeCuTel. Finalment vaig guanyar :D, pero apurat apurat.

gnupg

Al blog de Javi estan publicades en 3 entregues.
De la 1 a la 5
De la 6 a la 10
La 11 i 12

Les dos últimes soles va aconseguir resoldre-les Dani Kachakil, enhorabona, la veritat que eixes dos proves eren d’altre nivell, i tots els que les intentarem quedarem prou lluny de la solució. Fins i tot ha publicat el pdf amb la solució. En el cas de la 11 soles vaig aconseguir traure el fitxer, al no saber que era Truecrypt ahí em vaig quedar :), i la 12 no sabia ni per on començar.

De les altres vaig aconseguir resoldre bé la 1,2,3,4,5,7 i 9. Més o menys amb el procediment que s’explica a la solució, però la majoria després d’haver provat bastants formes de resoldre-la que no funcionaven (com l’Edison).

S’ha de dir que ha sigut un concurs interessant, jo era la primer vegada que participava en un i m’ha paregut fascinant aprofundir un poc mes en el mon del xifratge, criptografia i seguretat. Gràcies a Javi i Amine per haver-se’l currat tant 😉 .

2 Comments »

  1. vierito5 Said,

    juny 9, 2009 @ 7:00 pm

    Ahora hay que animarse a resolver wargames que encuentres por internet 🙂

  2. Valls Said,

    juliol 3, 2009 @ 10:01 pm

    Enhorabona Vicent, eres un crack!

Feu un comentari