Tots contra el canon..

Escric aquest post, perque encara que la majoria coneixereu el tema del canon que s’aplicava a cd, dvd i aparells electrònics o que pooot ser que hi haja la remota posibilitat de que en algun dia tinguen musica, la qual es suposa que no haurà pagat els drets d’autor.. molta altra gent no coneix la seua existència, o no n’està ben informada.

Tots els cd’s que es compren són per a gravar musica copiada segons el dret a la copia privada (si, el que alguns que no tenen ni idea anomenen igual que a l’activitat d’asaltar vaixells…)

Val, és prou comú aquest fet, no ho neguem, pero qui és una simple associació (com és l’sgae, no és més que una associació) per a establir aquestos preus?… Crec que montaré una associació “sense anim de lucre” per a posar un canon a qualsevol tonteria que se m’ocorrega per a salvar tal o qual colectiu d’artistes.. o no .. és rentable el negoci.. Menut morro que tenen …

El canon el paguem, 25 cèntims d’euro per cd, potser no vos pareix molt, pero 0,25 x bobina de 25 cd’s són 6,25 euros.. :S els dvd paguen 1,4 euros per unitat, que en 25 unitats són 35 euros!! i sí, costen bastant menys de fer, de transportar, de que cada membre de la cadena de comerç se’n duga benefici.. etc..

Pose una imatge treta de la web de www.todoscontraelcanon.es

preu del canon

No sols es pasen amb els cd i dvd, tot disc dur, fotocopiadora, mp3, dvd i fins i tot pantalles de publicitat han de pagar canon… Vergonyós.. a altres països també el paguen, pero unes 5 vegades menys..

Visiteu todoscontraelcanon.es i firmeu, el canon t’afecta!

Feu un comentari